https://www.facebook.com/Park-Plazza-102773618885350/

Avokati i Sylejman Selimit: Nëse guxojnë le ta mbajnë në burg, kurdoherë do të...

Tomë Gashi, avokat i ish-komandantit të UÇK-së, Sylejman Selimi, ka thënë se klienti i tij është duke u mbajtur padrejtësisht në burg. Sipas tij,...

Prokuroria kërkon 1 muaj paraburgim për zëvendësministrin Cena

Prokuroria do t’i kërkojë Gjykatës 1 muaj paraburgim për zëvendësministrin Musa Cena. Ibrahim Berisha, prokuror në Prokurorinë Themelore në Prishtinë, ka thënë për Koha.net se...

Kryeziu bën thirrje që rasti i djalit të Shpend Maxhunit të mos kalojë në...

Analisti, Ismet Kryeziu, ka përmendur disa nga ngjarjet aktuale në që po ndodhin në Kosovë. Ndër të tjera ka bërë thirrje të mos kalojë...

Të huajt flasin për “besën e shqiptarit” (Video)

Besa është një zotim solemn për të vepruar bashkarisht për një qëllim të caktuar, përdoret edhe si fjalë e nderit që i jepet për...

Statusi i viktimës së dhunës seksuale u njihet 144 personave prej 780’ve sa kishin...

Komisioni qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë konfliktit të fundit në Kosovë , deri më tani ka pranuar...

Ambasadori norvegjez në Beograd thotë se Kosova ka të drejtë ta ketë Ushtrinë e...

Ambasadori norvegjez në Beograd, Arne Bjornstad, ka thënë se Kosova ka të drejtë në formimin e ushtrisë së vet. Ai ka theksuar se, në këtë...

“Arma dhe droga në veturën e djalit të Shefit të AKI’së një arsye më...

Sipas analistit Haki Abazi, një arsye më shumë se pse nuk ka liberalizim të vizave është edhe arma dhe droga në veturën e djalit...

Popoviq: Nëse Kosova nuk tërhiqet nga krijimi i ushtrisë, Beogradi duhet t’i ndërpresë bisedimet

Nenad Popoviq ka thënë se Beogradi duhet ta ndërpresë çdo lloj të bisedimeve me Prishtinën nëse Kosova nuk tërhiqet nga procesi i formimit të...

Qehaja: Procesi i krijimit të ushtrisë do të përfundojë në nëntor

Eksperti i çështjeve të sigurisë, Ramadan Qehaja, kalimin e tri projektligjeve për ushtrinë në Kuvendin e Kosovës e sheh si hap shumë pozitiv. Sipas tij,...

Programi i Elektroenergjetikës rrezikon mbylljen

Programi i Elektroenergjetikës në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK) po vazhdon të jetë në rrezik të mbylljes për shkak të mungesës së...