https://www.facebook.com/Park-Plazza-102773618885350/

Dëmtohen shtyllat e KEDS-it në Lupq të Podujevës

Tri shtylla të KEDS-it janë dëmtuar dje në fshatin Lupq i Poshtëm në Podujevë. Sipas raportit të policisë së Podujevës në 24 orët e fundit...

Agjenda e aksionit të pastrimit të Kosovës, më 22 maj

Të premtën, më 22 maj, është aksioni i pastrimit në tërë Kosovën. (351 Deponi ilegale të evidentuara). Hapjen e aksionit nëpër Komunat e Kosovës do...

Suksesi i Agim Veliut, 15 vjet një park! (Foto)

Kryetari i komunës së Podujevës, Agim Veliu, për pesëmbëdhjetë vjet sa ka udhëhequr me këtë qytet mund të mburret vetëm me rregullimin e një...

Gjermania ka kthyer një aeroplan me emigrantë kosovarë

Ditën e djeshme, e mërkurë, në aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”, ka zbritur një kontingjent me persona të riatdhesuar nga Dyseldorfi i Gjermanisë. Zëdhënësja e...

Rrëfimi ekskluziv i ushtarit të UÇK-së për aksionin e Kumanovës

Ende e ka të freskët plagën nga plumbi që mori më 9 maj në Lagjen e Trimave në Kumanovë. Po të freskëta i ka...

Kosova pret të vrarët e Kumanovës

Dhjetë ditë pas vrasjes trupat e nëntë kosovarëve, që morën pjesë në konfliktin e Kumanovës, pritet të sillen në Kosovë gjatë ditës së sotme...

A planifikonte “Grupi i Kumanovës” ta thyente Burgun e Gërdocit në Podujevë?

Kosovarët e përfshirë në sulmin e Kumanovës ishin duke u hetuar për vepra penale në Kosovë. Prokuroria kishte nisur hetime ndaj tyre para datës...

Banorët e Shalës bllokojnë punimet e rrugës Mitrovicë – Podujevë

Pakënaqësinë e tyre lidhur me punimet katastrofale të rrugës magjistrale Mitrovicë-Podujevë, banorët e Shalës sot e kanë shprehur edhe me bllokim të punimeve të...

Asfaltohen disa rrugë në fshatrat Batllavë dhe Konushec

Komuna e Podujevës po vazhdon në realizim e projekteve të planifikuara për ndërtimin e infrastrukturës rrugore, dhe në vazhdën e këtyre projekteve ka nisur...

Fjalosje mes personave në rrugën “Ilir Konushefci”

Policia e Podujevës raporton se në 24 orët e fundit në Podujevë, gjegjësisht në rrugën “Ilir Konushefci” ka ndodhur një fjalosje mes dy palëve....