https://www.facebook.com/Park-Plazza-102773618885350/

Të infektuarit me COVID-19 mbushin spitalet e Kosovës, 316 pacientë po marrin trajtim

Është rritur numri i pacientëve me koronavirus në Kosovë të cilët po trajtohen në QKUK dhe në Spitalet Rajonale. Siç është bërë e ditur me...

Mënyrat e natyrshme për të fituar më shumë energji

Perëndeshat binjake të pushtimit të lodhjes pas drekës janë kafeina dhe sheqeri. Por efekti i tyre është i përkohshëm: ndërsa një kafe latte do...