Opinione

  Gjendja e sigurisë në Podujevë vlerësohet e qetë

  Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi i Komunës së Podujevës ka mbajtur mbledhjen e rregullt në të cilën ka analizuar gjendjen e sigurisë në...

  Pse po ikin qytetarët e Kosovës drejt perëndimit?

  Shkruan: Shemsi Jashari Qytetarët e këtij vendi e në veqanti të rinjët e kanë kuptuar se janë tradhëtuar nga politikanët e besa edhe nga prindërit...

  KEDS vazhdon me reduktime, këto vende mbesin pa rrymë në Podujevë

  KEDS-i përmes një komunikate ka bërë të ditur vendet që do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim në Podujevë, njofton Llapi.info Sipas tyre: Më...

  Qytetaria aktive të mos dorëzohet

  Shkruan: Shemsi Jashari Si qytetarë të këtij vendi, nëse nuk e bëjmë për vete, duhet ta bëjmë për fëmijet tanë, nuk duhet ti lëmë të...

  Kujt po i pengon suksesi i KF Llapi?

  Shkruan Shemsi Jashari: Sot ndodhi një ngjarje aspak e mirë për futbollin Kosovar, e sidomos për klubin llapjan "KF Llapi". Se në Kosovë shitet e...

  Padi për dëmet materiale të luftës në Komunën e Podujevës!

  Shkruan Shemsi Jashari Komuna e Podujevës, është shkatërruar shumë gjatë luftës së fundit nga forcat ushtarake dhe policore Serbe. Përveç dëmëve në njerëz, një krim...

  Sheshi është i qytetarëve mos na e uzurponi!

  Komuna e Podujevës ka publikuar një thirrje për shprehje interesi, aplikim për të interesuarit për marrjën në shfrytëzim të hapësirave publike në komunën e...