KEDS-i përmes një komunikate ka bërë të ditur vendet që do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre: Më 11.09.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti I Podujeves, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe  Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i transformatorëve për vaj dhe plotësimi i vajit.