Podujevë

  Oxhaqet nuk tymojnë në Llap

  Valës së ikjeve nuk i shpëtuan as fshatrat e komunës së Podujevës. Skamja dhe pushteti i detyruan të lënë vendlindjen Përveç komunave të tjera, valës...

  Kafiteritë afër shkollave në Podujevë, pengojnë mësimin

  Kafiteritë të hapura në afërsi të shkollave të mesme në Podujevë po vlerësohen si pengesë për zhvillimin e procesit sa më normal arsimor në...

  Përkujtohen babë e djalë dëshmor Salih e Kadri Qerimi dhe Bedri Bislimi

  Në 16 vjetorin e rënies në Katunishtë të Besianës , përkujtohen dëshmorët babë e djalë, Salih e Kadri Qerimi, ndërsa në fshatin Ballofc përkujtohet...

  Arrin kontingjenti i dytë i donacionit nga Westerstede

  Ka arritur kontigjenti i dytë i donacionit të dhuruar nga qyteti Westerstede i Gjermanisë për komunën e Podujevës. Donacioni përmban shtretër, të dedikuar për Qendrën Kryesore...