Është ndërprerë momentalisht ndeshja e barazhit në Podujevë, mes Vushtrrisë dhe Malishevës.

Pasi gjyqtari Gramos Shala akordoi penallti për Malishevën, tifozët e Vushtrrisë shqyen rrjetën e portës së tyre dhe thyen karriget e stadiumit “Zahir Pajaziti”

Tifozët skocezë e humbën rrugën, u endën nëpër Kosovë para se të mbërrinin…
Që atëherë ndeshja është ndërprerë.

Momentalisht, tani po provohet që të vendoset një rrjetë e re.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm