Një ankues ka njoftuar se në rrugën “Eqrem Qabej” në Pejë në rrethana të panjohura, kulmi i shtëpisë së tij është përfshirë nga zjarri.

Njësiti i zjarrëfikësve ka dalë në vend të ngjarjes dhe ka shuar zjarrin.

Përveç dëneve nateruake nuk raportohet për të lënduar.