Komuna e Podujevës ka publikuar emrat e mësimdhënësve të pranuar në konkurset e hapura nga Drejtoria e Arsimit, shkruan Llapi.info.

Dy mësimdhënës janë pranuar për Elektroteknikë, një për Art Figurativ, një për Edukatë Muzikore, një për Ekonomi, një për Fizioterapi, një për Makineri dhe një për Teknik Dentar.

Në konkursin për mësimdhënës, të publikuar nga faqja komunale, për lëndën Elektroteknikë janë pranuar; Vehbi Mehani dhe Mirlinda Vokrri.

Për lëndën Art Figurativ është pranuar Pranvera Haliti.

Për lëndën Edukatë Muzikore është pranuar Fatbardhë Hyseni.

Për lëndën Ekonomi është pranuar Filloreta Bajçinovci – Bejta.

Për lëndën Fizioterapi është pranuar Lorika Vërshevci.

Për lëndën Makineri është pranuar Besim Bajrami.

Për lëndën Teknik Dentar është pranuar Fuad Vërshevci.

Sipas kumtesës, kandidatët e pakënaqur me rezultatet kanë të drejtë të ankesës së afatin prej tetë ditësh, prej ditës së publikimit të njoftimit.

Ankesa, siç thuhet tutje, i adresohet Komisioni të Ankesave në kuadër të Komunës së Podujevës./Llapi.info