Në kuadër të festivalit “Ditët e Diasporës” sot në Komunën e Podujevës është hapur panairi i librit në të cilën po marrin pjesë shtëpi botuese të ndryshme, transmeton Llapi.info.

Në hapje të panairit mori pjesë nënkryetarja e Komunës, Marigona Lahu, drejtori i drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Pajtim Balaj dhe dashamirë të librit.

Nënkryetarja Lahu, u shpreh e lumtur për mbajtjen e panairit duke theksuar që komuna do të vazhdojë përkrahjen ndaj ngjarjeve të tilla dhe duke i bërë gjithmonë më madhështore, njëherit përgëzoi edhe organizatorin, shkrimtarin Fatmir Halimi nga shoqata “Prokult”.

Ndërsa drejtori i DKRS-së, Pajtim Balaj inkurajon të gjithë dashamirët e librit të vizitojnë panairin sepse librat nuk kanë kuptim pa atë që i dedikohen, njeriun.

Panairi do të jetë i hapur nga 26 deri më 29 korrik, nga ora 12:00 deri në 21:00 në sheshin e qytetit.

 

 

/llapi.info/