Zvarritet kompletimi i Ekzekutivit të ri i dalë pas zgjedhjeve lokale të vitit të shkuar në Podujevë. Vetëm dy drejtorë janë emëruar deri tashti nga kryetari i Komunës, Agim Veliu.

Edhe pse kanë kaluar gati 3 muaj pas balotazhit të muajit nëntor, në Ekzekutivin e kësaj komune deri tashti janë rizgjedhur vetëm dy drejtorë në postet që kanë qenë edhe në mandatin e kaluar, shkruan sot “Koha Ditore”.

Ndërsa, të gjitha drejtoritë e tjera vazhdojnë të mos kenë menaxherët e tyre. Vetëm drejtori i Buxhetit dhe Financave, Isuf Latifi, thuajse nuk e ka ndërprerë mandatin pas muajit dhjetor.

Ndërsa, ai i Shërbimeve Publike, Mbrojtjes dhe Shpëtimit, Faik Muçiqi, është emëruar të hënën.

Zyrtarët komunalë kanë thënë se emërimi i drejtorëve është proces që po vazhdon. Zëdhënësi, Nazmi Elezi, ka thënë se deri tashti është emëruar nënkryetari i Komunës, Nexhmi Rudari, i cili ka qenë në po të njëjtin post edhe në mandatin e kaluar. Pra, në tri emërimet e para nuk ka ndryshim në emra.