Ministrja e Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës, Zorana Mihajlovic ka thënë sot se ndërtimi i seksionit të parë të autostradës Nish-Merdarë-Prishtinë, sipas planit të Qeverisë së Serbisë dhe Bankës Evropiane të Investimeve do të nis në vitin e ardhshëm, raportojnë mediat atje.

Zëvendëskryeministri serb është takuar sot me drejtorin e Zyrës së Bankës Evropiane për Investime në Ballkanin Perëndimore se e ashtuquajtura “rrugë e paqes” do të ketë një gjatësi 77.