Janë vendosur shtatoret në parkun e qytetit të Podujevës të heronjve llapjanë, raporton Llapi.info

Nën pranin e nënkryetarit të komunës Nexhmi Rudarit , Forcave të Sigurisë së Kosovës dhe shumë qyetarëve janë vendosur shtatoret e Zahir Pajazitit, Ilir Konushevcit, Edmond Hoxhës e Hakif Zejnullahit.

Sot janë vendosur ndërsa përurimi i tyre siç mëson Llapi.info pritet të bëhet me 31 e Janar të këtij viti.

Përderisa është bërë vendosja e tyre, rruga e qendrës së Podujevës ka qëndruar e bllokuar./Llapi.info