KEDS përmes një komunikate ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë ditëve në vijim, transmeton Express.

Komunikata e plotë:

Më 23.11.2017 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.