KEDS-i përmes një komunikate për media ka bërë të ditur vendet që mbesin pa rrymë në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre: Më 18.12.2017 në NS 35/10 kV Batllave do të ndërprehet, Kodi: (1401500), reduktimet do të zgjatin nga ora 11:00 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Sipas tyre, arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.