Vendet që mbesin pa rrymë ditët në vazhdim në Podujevë

KEDS-i përmes një komunikate ka njoftuar vendet që do të mbesin pa rrymë më 11.12.2017 e hënë në komunën e Podujevës, njofton Llapi.info

Sipas tyre:Më 11.12.2017 në kV Podujevë do të ndërpritet dalja 10 kV Fshatrat 1 prej orës 12:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sekiraq, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët. Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i një pjese të LP 10(20) kV të ri dhe kyçja në LP 10(20) kV ekzistues në kuadër projektit LOT 2 Podujevë 2017 nënprojekti Gllamnik-Kërtokët. Mirëmbajte të planifikuar


Posted

in

by

Tags: