Aktivitetet e shumta zgjedhore bënë që kandidatët për kryetar të Podujevës t’i paraqesin ato në Facebook.

Çdo aktivitet politik, premtim apo ndihmë e qytetarëve nuk shkonte pak kohë dhe publikohej në Facebook nga vetë ata.

Por, kandidati për kryetar të Podujevës që mbajtja e zgjedhjeve nga java e kaluar, aktivitetin e tij në rrjetin social në Facebook pothuajse e ka shuar.

Ai asnjë postim nuk e ka bërë që nga 22 tetori, dita kur ai kishte votuar së bashku me bashkëshorten e tij.

Njëjtë, edhe kandidati i PDK-së Hajredin Hyseni nuk ka postuar asgjë që nga 23 tetori:

Ndërsa kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje Ajet Potera ka publikuar një intervistë të tij për një televizion më datën 25 tetor:

E kandidati i Fjalës Xhevdet Maloku ka publikuar një foto të presidentit të Turqisë Erdogan me një mbishkrim të kryetarit të Partisë Fjala Gëzim Kelmendi e ka publikuar më datën 26 tetor:

Ndërsa kandidati i AAK-së Fatmr Humolli që nga data 20 tetor, është shuar në rrjetet sociale:

Kurse ai i “NISMA” Xhemajl Hasani ka publikuar një foto të tij: