Kandidati për kryetar të Podujevës Agim Veliu dje ka mbajtur një takim me qytetarët e “Podujeva l” në shkollën fillore Shaban Shala në Podujevë.

Gjatë takimit, Veliu ka premtuar rregullimn e sheshit, parkingje nëntokësore etj, por salla ku ka mbajtur takimin është në gjendje jo të mirë.

Siç shihet në foto të publikuara nga vet Veliu, shihen pjesën e sipërme dhe muret të dëmtuara të cilat nuk janë rregulluar, ani pse kjo shkollë është për filloristë dhe është në qendër të qytetit.

Më poshtë mund ti shihni fotot: