KEDS-i përmes një komunikate ka bërë të ditur vendet që do të mbesin pa rrymë në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre:Më 05.12.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:14000008) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV./Llapi.info