Kampioni i Botës në boks dhe kandidati për asamble komunale nga PDK në Podujevë, Tefik Bajrami organizon takim me rininë llapjane.

Bajrami takimin e tij do ta mbajë sot (e enjte) në ora 17:00 në Restaurant “BUQAJ” përball Hotel “Besiana”.

Në këtë takim me rininë, Uragani Shqiptar, do të shpalos programin e tij për sport.

Mirëpriten të gjithë pjesëmarrësit.

I Sponsorizuar.