Të reshurat e shumta të shiut gjatë ditës së djeshme kanë bërë që uji sur\ish ta vërshojë fshatin Gllamnik, njofton Llapi.info.

Siç shihet edhe në një video të dërguar në Llapi.info uji ka depërtuar sërish deri në afërsi të shtëpive dhe ka mbuluar tërësisht rrugën gjë që është duke paraqitur problem në qarkullimin e këmbësorëve./Llapi.info