Tre të rinj mbrëmë u kanë ikur nga duart policëve.

Bëhet fjalë për dy meshkuj dhe një femër, raporton Indeksonline.

Të njëjtit janë kapur dhe arrestuar në Vranjevc.

Indeksonline ka kontaktuar policinë për të marrë detaje mbi rrethanat e rastit por nuk ka marrë përgjigje deri më tani.

Ndërkohë, iu sjellim pamje nga vendi i ngjarjes.