Sonte në Debat Pernime që do të transmetohet në RTV21 në orën 19:50 do të përballen kandidatët për kryetar të komunës së Podujevës, shkruan faqja Podujeva Vendlindja Ime, transmeton Llapi.info.

Katër nga gjashtë kandidatët në garën zgjedhore Hajredin Hyseni (PDK), Ajet Potera (LVV), Agim Veliu (LDK) dhe Xhevdet Maloku (Fjala) do të flasin për programet e tyre për këtë komunë gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçar në rast se votohen për kryetar të komunës më 22 tetor.

Pjesë e debatit do të jenë edhe deklaratat e bashkëshorteve të kandidatëve rreth bashkëshortëve të tyre.