38.19% e qytetarëve do të votonin për Vetëvendosjen nëse zgjedhjet parlamentare do të mbaheshin sot.

Kështu ka dalë në matjet e fundit të opinionit publik, të realizuara nga PIPOS, ku partia e dytë është radhitur LDK-ja me 25.12% dhe e treta PDK-ja me 21.35%, njofton Klan Kosova.

Prej 3 javësh nuk kishte dalë në ekran,çfarë dihet për Myftarajn para se t…
AAK-ja është e katërta me 11.97%.

Kjo matje e opinionit publik është realizuar me 1050 respondentë.