Festa e Kurban e Bajramit po afrohet.

Për këtë festë, ndryshe ka menduar “Park Plazza” në Podujevë.

Qendra “Park Plazza” për këtë Bajram do të jetë përplot oferta dhe me shumë zbritje në artikuj të ndryshëm.

Festo Bajramin me çmime të volitshme.

Në të gjitha lokalet në këtë qendër do të ketë shumë oferta dhe shumë zbritje. Andaj, mos e humbisni këtë shancë.