Banorët e fshatit “Taf Hertica” në Podujevë po ankohen se rruga e tyre është pa asfaltuar ani pse qe katër vite ka qenë në tender të shtrohet.

Një banorë i asaj ane(emër i njohur për redaksinë) ka thënë se kjo është e vetmja rrugë e cila nuk është asfaltuar dhe me shumë gropa, njofton Llapi.info.

“E vetmja rrugë në fshatin Hertic rruga “Taf Hertica” o pa asfalt me gropa gjysë ore rrugë prej autobusi qe udhtojmë kam o e prishtë.”, ka thënë ai.

Ai ka kërkuar nga komuna që të merret parasysh dhe të asfaltohet kjo rrugë.

Foto Podujeva Night: