Në qendrën më e madhe në Podujevë, shkolla “Isa Boletini” deri në orën 15:00 kanë votuar 20.42 për qind.

Sipas kryesuesit në këtë qendër të votimit, Femi Zeqiri asnjë pa rregullsi nuk është shënuar deri tash dhe fluksi i votuesve çdo ore po shtohet.

Sic shihet edhe nga ky dokument i Indeksonline, numri i votuesve vazhdimisht po rritet.