Reshjet e shumta të shiut që mbetëruan ditëve të fundit në Kosovë, kanë bërë që edhe liqeni akumulues i Batllavës të mbushet me ujë.

Në disa fotografi që janë publikuar në faqen ë Facebook-ut “Komuniteti Orllan”, shihet se niveli i liqenit dukshem është rritur nga reshjet atmosferike.

Kujtojmë se liqeni i Batllavës furnizon Podujevën dhe një pjesë të madhe të Prishtinës me ujë të pijes./Llapi.info

24293951_2062865540610329_1290264583193232067_n

24174295_2062865537276996_5326969321455082735_n