Komandanti Rrustem Mustafa- Remi tha se  heronjtë që po përkujtojmë sot dhanë jetën për lirinë e atdheun që ne të jetojmë të lirë, raporton Llapi.info

Ai shtoi se Zahir Pajaziti ishte komandant tipik i UÇK-së në luftën kundër armikut.

“Ai diti të identifikonte kokat e sistemit që ishin kriminal dhe okupator, duke goditur aty ku u dhimbstë armikut më së shumti. Ai ishte strateg dhe kishte aftësi të krijonte njësi si dhe të luftonte gjithmonë në front. Sot fal këtij burri dhe shokëve të tij, Kosova dhe shqiptarët janë të lirë”, ka thënë mes tjerash  Remi./Llapi.info