Një grua e cila kishte shkuar për vizitë në fshatin Orllan, është dashur që të pres me orë për një tretman mjekësor, transmeton Llapi.info.

E gjithë kjo pasi që Qendra e Mjekësisë Familjare në fshatin Orllan, rreth orës 17:00 ka qenë e mbyllur

Një faqe në rrjetin social e cila edhe paraqet problemet e këtij fshati ka shkruar se pacieneja “është detyruar të pres deri sa ka mbërritur ambulanca nga Podujeva”

Ja edhe postimi i kësaj faqeje:

Sot një person ka pas nevoj për ndihm mjeksore urgjent nê Orllan fatëkeqsisht Qendra e Mjekësisë familjare Orllan, ka qenë mbyllir , rastin ka ndodhur rreth orës 17:00
Pacjenti
Por Zaim Thaçi, drejtor i QKMF-së në Podujevë
Në një përgjigje elektronike kohë më prë ka theksuar , Thaci tha se “Qendrat e Mjekësisë familjare Orllan, Lluzhan dhe Kerpimeh punojnë ne 2 ndrrime(07:00-13:30 dhe 13:30-20:00).
Fatkeqësisht ky orar asnjëher nuk po përmbahet

Kujtojmë se edhe kohë më parë banorët e këtij fshati janë ankuar për mungesë të shërbimeve në këtë qendër mjekësore.

Lexo artikullin e më poshtëm

Banorët ankohen për mungesë të shërbimeve shëndetësore në Qendrat e Mjekësisë Familjare në Orllan, Lluzhan dhe Kirpimeh (VIDEO)