KQZ-ja sot ka publikuar rezultatet finale të votave për kandidatët për asamble komunale në Podujevë.

Sipas të dhënave zyrtare, LDK në kuvendin komunal 15 ulëse.

Pastaj vjen Lëvizja Vetëvendosje me 9 ulëse.

PDK sipas të dhënave zyrtare merr 7 ulëse, AAK 2 ulëse, Organizata e Ballit Kombëtarë 1 ulëse dhe PD 1 ulëse.

Më poshtë mund t’i shihni rezultatet: