Kandidati i LVV për kryetar të Podujevës, Ajet Potera ka publikuar disa fotografi të asfaltit të shtruar 2.5 metra nga komuna e Podujevës në kohë fushate për të cilin ka thënë se po bëhet për të blerë votën.

Më tej ai iu ka referuar udhëheqësve komunalë si “klan” si dhe ka pyetur se kush janë ata inxhinier që lejohen t’i kryejnë punët kështu.

Kryetari aktual i Podujevës, Agim Veliu kohës së fundit ka intesifikuar daljet në teren pak kohë para zgjedhje, punë e cila nga njohës të politikës po shihet vetëm për fushatë zgjedhore

Më poshtë ua sjellim postimin e plotë të Poterës