Një qytetar nga Podujeva ka gjetur një kuletë, në të cilën janë disa para dhe dokumente personale, shkruan Llapi.info.

Në adresë të Llapi.info, ka arritur një fotografi, ku shihet se dokumentet dhe kuleta me të holla janë emër të Feride Rexhepit.

I njëjti ka kërkuar që pronarja apo dikush i njohur i saj të lajmërohet në numrin; 049-605-060./Llapi.info