Gjatë ditës së djeshme ankuesi mashkull ka raportuar se të dyshuarit i kishe dhënë veturën në shfrytëzim dhe u njëjti nuk i kishte kthyer më.

Rasti është duke u hetuar, thuhet në raportin e PK-së, transmeton Llapi.info