Sot janë bërë 24 vjet nga rënia heroike e Heroit të Kombit, Bedri Bajrami – Bedi, shkruan Llapi.info.

Bashkëluftëtarët e tij kanë kujtuar dhe nderuar sakrificën e Bedit dhënë për çlirimin e Kosovës, si para, po ashtu edhe gjatë luftës.

Bedi njihet si njëri nga ushtarët më të zot të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.