Procesi i votimit në njërën nga komunat që ka shkuar në balotazh në atë të Podujevës tashme ka filluar.

Në qendrën më të madhe të votimin në shkollën “Isa Boletini” votimi ka filluar me kohë dhe gjithçka është në rregull në aspektin teknik.

Menaxheri i kësaj qendre, Fehmi Zeqiri ka thënë këtë për Klan Kosova, përderisa ka treguar që në orët e para kishte një numër simbolik të votuesve.