Qyteti i Podujevës së bashku me rrethinë ka më shumë se gjashtë orë që kanë mbetur pa energji elektrike.

Pas më shumë se gjashtë orë, ekipet e KEDS-it kanë arritur që të rregullojnë prishjet.

Surkishi, Lladofci, Shajkovci, Sfeqla, janë vetëm disa nga fshatrat e kësaj komune që sot kishin mbetur në terr si pasojë e prishjes.

 

Këto fshatra të Podujevës mbetën sot 6 orë pa rrymë

Janë dashur 6 orë që ekipet e KEDS-it të arrijnë ta kthejnë energjinë elektrike në fshatrat e Podujevës.

Surkishi, Lladofci, Shajkovci, Sfeqla, janë vetëm disa nga fshatrat e kësaj komune që sot kishin mbetur në terr si pasojë e një prishjeje.

Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala ka thënë për “Indeksonline” se prishja më pas është rregulluar.

“Ka qenë prishje. Ekipet e KEDS`it kanë dalë menjëherë në vendin e ngjarjes dhe e kanë sanuar atë”, ka thënë ai./Indeksonline/