Podujeva drejt balotazhit

Kur KQZ ka numëruar rreth 85 për qind të votave, e DnV i ka proceduar ato duket se Podujeva do të shkojë në balotazh.

Sipas rezultateve Agim Veliu i LDK-së ka rënë nën kuotën e 50 përqindëshit, ose saktësisht 49.19 për qind. Nëse do të shkojnë në balotazh gara do të bëhet mes tij dhe Ajet Poterës së Vetëvendosjes, që ka grumbulluar rreth 30 për qind të votave, apo saktësisht 29.76 për qind.


Posted

in

by

Tags: