Sot është bërë përurimi i objektit të ri të Ambulantës së Mjekësisë Familjare në fshatin Bradash të Podujevës, raporton Llapi.info.

Përurimin e këtij objekti e ka bërë të ditur Agim Veliu përmes rrjetit social ‘Facebook’

“Sot përuruam objektin e ri të Ambulantës së Mjekësisë Familjare në Bradash” tha Veliu

Po ashtu kryetari Veliu tha se ky objekt është ndërtuar nga buxheti i Komunës dhe se ky objekt ofron kushte të mira për pacientët.

“Ky objekt i ndërtuar nga buxheti i Komunës ofron kushte më të mira dhe hapësirë të mjaftueshme për stafin mjekësor dhe për pacientët” përfundoi Veliu/Llapi.info

Fotografia e Agim Veliu

Fotografia e Agim Veliu

Fotografia e Agim Veliu

Fotografia e Agim Veliu