Me rastin e 21 vjetorit të rënies heroike të tre dëshmorëve të kombit, Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu sot në qytetin e Podujevës janë përuruar shtatoret e tyre dhe shtatorja e Ilir Konushefcit në sheshin i cili mban emrin “Sheshi i Dëshmorëve” . njofton Llapi.info

Të pranishëm në këtë ceremoni ishin zyrtarë të lartë shtetërorë e komunal të cilët e çmuan lartë veprën e këtyre dëshmorëve.

Ndërsa ishin kryetari i Podujevës Agim Veliu, Kadri Veseli e familjar të dëshmorëve të cilët zbuluan shtatoret e Zahir Pajazitit, Edmond Hoxhës, Hakif Zejnullahut e Ilir Konushefcit /Llapi.info