Partia Demokratike e Kosovës sot ka aprovuar listën e kandidatëve për asamble komunale në komunën e Podujevës, njofton Llapi.info.

Këtë e ka bërë të ditur zëdhënësi i kësaj partie në Podujevë Flakron Gashi i cili tha se renditja e kandidatëve është bërë me short ku kandidues janë 13 femra dhe 25 meshkuj.

Lista e kandidatëve do të bëhet publike sot pas orës 00:00.