Edhe pse pati mospajtime dhe kundërshtime nga shumë delegatë, Lidhja Demokratike e Kosovës, Dega në Podujevë, ka zgjedhur kryetarin e ri të Forumit Rinor, shkruan Llapi.info.

Forumin Rinor të LDK-së në Podujevë, nga sot do ta drejtojë Plator Ejupi.

Kështu kanë konfirmuar burime të Llapi.info brenda procesit zgjedhor që përfundoi para disa minutash.

Mbledhja e zgjedhjes së organeve të tjera drejtuese të LDK-së në Podujevë, zgjati për më shumë se tri orë.

Për detaje të zhvillimeve që ndodhën, klikoni linkun e mëposhtëm:

Gjithçka që ndodhi në tri orë mbledhje të LDK-së në Podujevë: 65 delegatë i dolën kundër Ekrem Hysenit