Avni Ajeti, bashkëluftëtar i heroit Zahir Pajaziti dhe ish- asamblist në Komunën e Podujevës ka dhënë dorëheqje nga ky post.

Dorëheqja e tij erdhi pas asaj të Fatmir Humollit, kryetar i degës së AAK-së në Podujevë.

“Pas dorëheqjes së kryetarit t’AAK0së dega në Podujevë z.Fatmir Humolli dhe zhvillimet politike në dëm të Kosovës edhe unë Avni Ajeti nuk jam më pjes e AAK-së”, ka shkruar Ajeti në Facebook./Llapi.info