Deputetët e opozitës kanë lëshuar sallën e Kuvendit, pasi projektligji për tërheqjen e mjeteve nga Trusti nuk kaloi në lexim të parë.

Me 57 vota kundër nuk ka kaluar Projektligji për Trustin.

Nga 102 deputetë sa ishin të pranishëm në sallë, 44 deputetë kanë votuar pro këtij Projektligji, 57 deputetët e pozitës votuan kundër dhe një deputet abstenoi, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.

Projektligji për tërheqjen e Trustit ishte në rend dite edhe në seancën e djeshme, por pas mbylljes së punimeve shkaku i mungesës së kourumit, kjo pikë u shty për seancën e sotme.

Iniciuesi i kësaj nisme është deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu.