Kuvendi i Kosovës ka dështuar që ta miratojë në parim Projektligjin për tërheqjen e kursimeve nga Trusti.

Nga 120 deputetë sa ishin në sallë, 44 deputetë kanë votuar për, 57 kundër dhe një ka abstenuar.