Njoftohen të gjithë tifozët se për ndeshjen e nesërme derbi ndaj FC Ballkani, në dispozicion të shikuesve të rëndomtë do të jenë Sektori i Perëndimit dhe Sektori i Jugut, hyrjet e së cilëve janë nga Rruga “Besnik Restelica” apo më saktësisht prapa stadiumit, tek Interex. (shih hyrjet në fotografi)

Sektori i Veriut do jetë i rezervuar për spektaklin e Ultras Legjendave, ku biletat e këtij sektori janë të rezervuara eskluzivisht për tifozët tanë besnik të cilët pritet të jenë në numër masovik në mbështetje të klubit.

Hyrja zyrtare nga SHME “Isa Boletini” do të jetë e hapur vetëm për personat zyrtar të ndeshjes dhe sponsorët e klubit të cilët janë të pajisur me kartela vjetore.

Përshkak të interesimit të madh dhe shmangies së tollovive, luteni që të vini më herët në stadium. Ndeshja fillon në ora 13:00 në Arena “Zahir Pajaziti”.

Ju presim në mbështetje të klubit të zemrës, Forca Llapi 🤍💙