Një Ditë para balotazhit, në komunën e Podujevës, sot po asfaltohen rrugë, njofton Llapi.info

Në fshatin Dobërdol ka filluar të asfaltohet një pjesë e rrugës.Ndërsa në fshatin Majac “Lagjja e Berishve”, në mëngjesin e sotëm ka filluar gërryerja e dheut dhe nuk është vendosur zhavor.

Sipas banorëve që kanë dërguar disa foto redaksin tonë, kanë reagur ku  e shohin këtë veprim që është lënë qëllimshëm një ditë para zgjedhjeve.

Llapi info është munduar të kontaktoj edhe  me zyrtarët komunal, por ata nuk kanë hapur telefonin/Llapi.info