Ndonëse festa e ndërrimit të motmoteve, për shumicën është ditë pushimi, Policia e Kosovës punon edhe gjatë kësaj dite, njofton Llapi.info

Policia e Podujevës është vizituar nga drejtori i Qendrës Rinore Blue, Gëzim Haliti. Sipas Halitit, policët në detyrë, nuk festuan me familjet e tyre, në mënyrë që të mbrojnë qytetarët nga rreziqet.

Shihni më poshtë postimin e plotë të Gëzim Halitit:

 

Sonte me qëllim të falenderimit ndajë Policisë së Kosovës për kontributin e çmueshëm që po japin për vendin tonë duke u angazhuar maksimalisht edhe në ditë feste siç ishte edhe sonte festa e Vitit të Ri.
Unë si drejtor i Qendrës Rinore Blue vizitova Policët e Stacionit Policor në Podujevë që ishin sonte në detyrë, ku për dallim nga shumë qytetarë që sonte festuan me familjet e tyre këta ishin në gjendje gadishmërie për të mbrojtur qytetarët nga rreziku dhe për të krijuar një ambient të sigurtë dhe të qetë për rinin dhe gjithë qytetarët e Podujevës.

Ju faleminderit !