Ndizen dekorimet që i kushtuan Komunës së Podujevës 7600 euro

Janë ndezur dekorimet e bëra për festat e fundvitit në qytetin e Podujevës, raporton Llapi.info

Këto dekorime i kushtuan komunës 7600 euro, ku përfitues ishte kompania “Anea” si ofertuesi më i lirë.

Këtë e ka konfirmuar shefi i zyrës për informim në komunën e Podujevës, ku për Llapi.info ditë më parë  tha se komuna ka përfunduar të gjitha procedurat e prokurimit dhe përfitues është kompania “Anea”.

Kujtojmë se edhe në vitin e kaluar   “Anea”ka dekoruar qytetin po me shumë më të lartë me 9.777 euro/Llapi.info/

 

 


Posted

in

by

Tags: