16 familje në nevojë nga qyteti i Podujevës janë ndihmuar me 16 pako ushqimore.

Iniciativa Vullnetarë ‘RB’ së bashku me përfaqësues e bashkëpunëtorë vendorë e ndërkombëtarë kanë ndihmuar këto familje me pako higjienike dhe miell.

Ky është njoftimi i ‘RB’- së:

Iniciativa Vullnetare “RB” dhe përfaqësuesi e bashkëpunëtori në Gjermani , Z.Ejup Kadriu me shokë dhe në veçanti disa miq ndërkombëtarë siç janë : Silvia Scalambrino Ejup Kadriu Uëe Ludëig Horst ludëig Lamush Shala Hasan Hakolli Edon Asllani Bernd Overlack Andreas Kleber Patrick Bader Oktay Batmaca Stahlbau Schneider. Që ndihmuan me 16 pako për 16 familje skamnore të komunës së Podujevës. Duke qenë në dijeni për krizën sociale që po ndodh në Kosovë, kanë shprehur vullnetin të ndihmojnë me pako ushqimore, higjienike e miell për disa familje të Komunës së Podujevës. Në përzgjedhjen e familjeve nevojtare si dhe në shpërndarjen e ndihmave, kanë ndihmuar vullnetarët: Bastri Ahmeti, Arsim Hakiqi, Reshat Blakçori dhe stafi i Etc – Podujevë. Po ashtu vullnetari me respektin e veçantë kryetari i shoqatës Velbert – Podujevë, dhe një njeri me vlera njerëzore e intelektuale Z. Rrahman Islami .